Inspirációk
Szólj hozzá!

Hétfő reggeli #121

Elérkeztünk hétfő reggeli mini sorozatunk utolsó részéhez. Reméljük, eddig sikerült beépíteni a heti három apró lépést az életetekbe. Az utolsó részben is könnyen megvalósítható, apró, de reális lépéseket ajánlunk:

Hétfő reggeli mini sorozat:

MondayInspiration #24

 

Éld az álmod! Kezdjük is mindjárt ezzel, mert ez tűnhet a legnehezebben megvalósíthatónak. De csak tűnik. Biztosan te is régóta halogatod a dolgot. Sokszor mondjuk, hogy majd, ha nyugdíjasok leszünk és lesz rá időnk. El kell, hogy keserítselek, de egy nyugdíjasnak soha, semmire sincs ideje. A nagymamámhoz időpontot kell kérnem, pedig már 90 éves 😀 Ez a jobbik helyzet, a rosszabbik az, ha nem éred meg a nyugdíjas éveidet. Szóval, hagyd végre abba a halogatást és tedd meg az első lépést! 

Környezetbarátnak lenni, szintén nagyon egyszerű. Elég, ha szelektíven gyűjtöd a szemetet, ha a műanyag zacskóidat textil szatyorra cseréled vagy ha újrahasznosított papírt, színes ceruzát veszel. Ezt is nagyon könnyen integrálhatod az életedbe egy kis odafigyeléssel 😉

Ne mondd, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy többet szórakozz! Dehogynem! És nem is pénz kérdése az egész! Szórakozni sokféleképpen lehet. Hívd meg a barátnőket egy teára, társasozzatok, de elmenni valahová fagyizni vagy meginni egy teát ugyan olyan szórakozás. Rajzolj, szánj végre időt a hobbidra, ami szórakoztat. Szubjektív, hogy kit mi szórakoztat, a lényeg az, hogy iktasd be az életedbe a szórakozást! 😉

Heti pozitív állításunk: Napról napra egyre boldogabbá, egyre teljesebbé válik életem.

Mindenkinek egy újabb pozitív és sikeres hetet kívánok!

A kapcsolódó fotókat, videókat, cikkeket, hozzászólásokat és egyéb bejegyzéseket a 

HetfoReggeli

hashtagen találjátok meg TwitterenInstagramonPinteresten és Facebookon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..