Kéthetente jelentkező recept rovatunk következő fogása a csípős fokhagymamártás. A mártást főtt, vagy pirított zöldséghez, burgonyához ajánljuk. Tovább olvasom
Legfrissebb bejegyzések
1 perc 25 másodperces utazás az agyban
A genetika és a táplálkozás kapcsolata – III.
Szerző: Dr. Bíró György Tovább olvasom
A genetika és a táplálkozás kapcsolata – II.
Szerző: Dr. Bíró György Tovább olvasom
A genetika és a táplálkozás kapcsolata
Szerző: Dr. Biró György Tovább olvasom
Gyömbér
Szerző: Kovács Ildikó dietetikus Tovább olvasom
F-vitamin
A cím, megtévesztő lehet azok számára, akik nem tudják, miről is van pontosan szó. Igen, zsírsavakról szóló cikksorozatunk harmadik részét olvashatják. A telítetlen zsírsavakat – linolsav, linolensav, arachidonsav – F-vitaminként is emlegetik. Tovább olvasom
Zsírsavak – II.
Zsírsavak
A múlt hét folyamán sok kérdést kaptunk a zsírsavakkal kapcsolatban. Ugyan, egyre több információ jelenik meg ezzel kapcsolatban, mégis úgy látszik, hogy a tájékozottság helyett, egyre nagyobb a káosz a fejekben. Zsírsavak, számok, jó -és rossz koleszterin; minden ömlesztve, miközben kapkodjuk a fejünket jobbra-balra, hogy akkor most, mi is a jó nekünk. Igyekszünk segíteni, és egyszerűen, pontokba szedve tisztázni a helyzetet. Tovább olvasom
Rakott mozzarella
Köszönjük a sok levelet. Nem, nem feledkeztünk meg a receptekről. Minden második héten, pénteken jelentkezünk egy-egy újabb fogással. Igyekszünk kedvezni mindenkinek, a fogyókúrázóktól kezdve, a vegetáriánusokon át a candida diétán lévőkig. És természetesen, továbbra is szeretettel várjuk leveleiket. Tovább olvasom










