Történetünk

Szia Kedves Olvasó!

A történetünk valamikor 2003. végén kezdődött, de első online megjelenésünk 2006-ra datálható; Lovagok név alatt hoztuk létre első online felületünket, amit végül idő -és pénz hiányában abba kellett hagynunk. Viszont, nagyon jó tapasztalat volt a számunkra és rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy mégis mire van szüksége az embereknek. Mi érdekli őket leginkább.

2007-ben született meg a SigelFeoh, ami nem volt ugyan hosszú életű, de annál tartalmasabb. Ennek köszönhetően jöhetett létre 2009. januárjával a KindlerMedical. Immáron profi oldallal, bloggal, hírlevéllel.

2015-ben jött a gondolat és a döntés, hogy eljött az idő a szintlépéshez és az összes porjectünket egy kalap alá kellene hoznunk. Annál is inkább, mert egyre kezelhetetlenebbé vált, hogy minden ezer helyen van. Így került mára egy hajóba, egy zászló alá minden tevékenységünk iTakeControl név alatt.

Miért pont iTakeControl?

A név JKG-től származik. Valamikor 2015. áprilisában született meg, mikor is egyre inkább elegünk volt abból, hogy mások irányítják az életünket. Valaki megmondja, mikor kell felkelnünk reggel, valaki megmondja, milyen ruhát kell felvennünk, valaki megmondja, mikor mehetünk szabira, sőt! valaki eldönti a fejünk fölött, hogy egyáltalán elmehetünk e szabira és még sorolhatnám. Az iTakeControl semmi másról nem szól, mint hogy a saját kezünkben van a saját életünk irányítása. Csapatunk, első sorban ehhez ad iránymutatást és segítséget annak, aki kéri.

Segítünk digitális nomáddá válni, segítünk, hogy visszanyerd a szabadságod, önbizalmad. Megmutatjuk, mi hogyan csináltuk, útmutatást adunk, te hogyan csináld, ha akarod. Segítünk önismeretet, kitartást, akaraterőt szerezni. Megmutatjuk, hogyan lehet menedzselni az időd és az életed, hogyan tegyél szert több tudásra, hogyan kell jó szakembereket (coach, terapeuta, könyvelő stb.) találni, hogyan tudsz egészségesen táplálkozni.

Ha új vagy az iTakeControl világában és a KindlerMedicalt sem ismered régről (már csak a régi blog működik, melynek minden bejegyzését olvashatod ITT is) olvasd el ezt is Hiatus #6.

Kik vagyunk?

JKR_300x300– pszichológus. Tanácsadó (idegen szóval coach), terapeuta, klinikus, táplálkozási specialista. 12+ éve foglalkozik menedzserbetegségekkel, mint burnout szindróma, stressz, depresszió; az ezekhez kapcsolódó táplálkozási problémák. Foglalkozik életvezetési tanácsadással (life-coaching), eü. tanácsadással, prevencióval; előadásokat, tréningeket tart önismeret, önbizalom témakörben. Folyamatosan részt vesz kutatásokban, szakmai cikkeket ír és fordít. Public realtions menedzser múltjának köszönhetően ismerősen mozog a multinacionális cégek világában, rendszeresen coachingol menedzsereket, felsővezetőket. Ki nem állhatja a “bullshit”-et, hatékonyságmániás és évek óta támogatja a szájjal és lábbal festő művészeket. Szakmai hobbija: onkopszichológia, válságmenedzsment – imád nulláról felépíteni osztályokat. Privát hobbija: stratégiai játékok, squash, úszás-vitorlázás, könyvek, jóga. (LinkedIn)

JKG_300x300– közgazdász. Pénzügyi szakember, aki végül a beszerzés területén csinált karriert. 14+ év után döntött úgy, hogy kiszáll a mókuskerékből és digitális nomádként folytatja. Gyakorlott vezető és tréner; évekig volt az Outward Bound International önkéntes trénere, de szakmai konferenciákon is tart előadásokat nem csak beszerzés témakörében. Jártas a nemzetbiztonsági- és közbeszerzésekben, a logisztikai folyamatokban. Vett már részt zöldmezős beruházásban, vezetett be vállalatirányítási rendszereket (pl. SAP), épített föl osztályt nulláról, dolgozott ki folyamatokat, szabályokat, alapított céget. Szintén ki nem állhatja a “bullshit”-et, hatékonyságmániás és nehezen viseli a szakmai amatőrizmust. Szintén támogatja a szájjal és lábbal festő művészeket. Szakmai hobbija: project menedzsment – globális szinten, csapatépítés/fejlesztés. Privát hobbija: hegymászás, vitorlázás, ingatlanfejlesztés. (LinkedIn)

Mirza_iTC_001

 

Mirza – hangulatfelelős. Terápiás kismacska. Remek egérfogó és légyölő. Szuperlusta ínyenc, aki tisztaságmániás. Sokaknál, fekete színével kognitív disszonanciát és egyéb zavarokat okoz; és mi ezt szeretjük 🙂

 

 

Hogyan érhetsz el minket?

LinkedInen, Facebookon, Instagramon, Twitteren, Pinteresten és a Kapcsolat menüponton keresztül. Coachingra, online-terápiára, bármiféle üzleti tanácsadásra (cégalapítás, tréning, könyvelés, pénzügyi tanácsadás stb.) a “Kapcsolat” menüpontot használd, légy szíves. E-mailen és skype-on keresztül kommunikálunk, alkalomadtán pedig személyesen is 🙂

Ha tetszett, oszd meg!