Küldetésünk

 

“Ahhoz, hogy megváltozzanak a körülményeid, előbb neked kell megváltoznod!”

Jim Rohn

 

 

Mi nem tudunk és nem is akarunk megváltoztatni téged!

Csak TE vagy képes megváltozni, megváltoztatni magadat és ez által megváltoztatni körülményeidet. Erre egészen biztos, hogy képes vagy!

Mi segtünk ebben ha kéred, és ha valóban akarod!

Ha tudod, miben segíthetünk, keress bizalommal.

Ha nem tudod pontosan, miben segíthetünk csak érzed, hogy megragadtál valamiben, egyhelyben toporogsz, rosszul érzed magad a bőrödben, akkor is keress bizalommal! Közösen biztosan rájövünk, merre tovább. Ha netalántán mi nem tudnánk segíteni, elirányítunk ahhoz, aki tud.

Egy dologban biztosak vagyunk – nem vagy beteg, és mi nem vagyunk az orvosod, nem diák vagy és mi nem a tanárod. Mi a partnereid vagyunk, akik minden tudásunkkal és kapcsolatunkkal azon vagyunk, hogy neked segítsünk.

Mindeközben persze mi is tanulunk tőled.

Egy dolgot megígérünkholisztikusan szemléljük a világot és téged is. Tudjuk és hisszük, hogy minden embert egyszerre kell fizikai, szellemi és lelki síkon vizsgálni. Minden esetben ezt is tesszük, hiszen nagyon gyakran problémád gyökere egyáltalán nem abban rejlik amit gondolsz.
És legtöbbször az, ami mögött valami giga-mega gondot vélsz felfedezni, valójában csak egy apróság, amit könnyedén meg lehet változtatni.

Ha hiszed, ha nem, az esetek túlnyomó részében te magad vagy fejlődésed gátja. Mi segítünk neked felismerni önkorlátozó mechanizmusaid és megszabadulni azoktól.

Ha kéred, és valóban akarod! Rajtad áll!

 

“Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Albert Einstein

 

Kérdésem van!                       Kérem a hírlevelet!

Ha tetszett, oszd meg!