A Hírek kategória bejegyzései

Ünnepi hiátus

Kedves Mindenki! A mai nappal egy kicsit vissza vonulunk az ünnepekre. Az elkövetkezendő két hétben továbbra is jelennek meg cikkek a titeket érdeklő témákban, de ügyfeleket már nem fogadunk. Nagyon köszönjük a sok érdeklődő levelet. Az utóbbi egy hónapban a digitális nomádsággal kapcsolatban futott be a legtöbb levél, kérdés. Igyekszünk eleget tenni a kéréseiteknek és minden nap megválaszolunk egy-egy többeteket is érdeklő kérdést, illetve idén még kétszer olvashattok inspirációkat, ötleteket otthoni iroda témakörben. Tréningekre, online terápiára, coachingra 2017. február 1-től tudtok jelentkezni. Addig is, mindenkinek kellemes ünnepeket!

Instagram + iTCKitchen

Tegnap éjjeltől, végre Instagram fiókunk is van, ahová olyan tartalmak, fotók is kerülnek majd, amik Facebookra, illetve a blogra nem. Ezért, érdemes lesz követnetek. @itcoffice név alatt vagyunk megtalálhatók. Ezzel párhuzamosan, a táplálkozáshoz kapcsolódó tartalmainkhoz létrehoztunk egy hashtaget. Ez alatt a hashtag alatt találjátok meg Twitteren és Instagramon a kapcsolódó fotókat és rövid bejegyzéseket. Az arra érdemes sütik, smoothie-k, saláták stb. pedig blogbejegyzést is kaphatnak majd recepttel kiegészülve. De ez majd rajtatok múlik, hogy mibe szerettek bele és minek a receptjét szeretnétek megkapni 🙂

Hiatus #6

A tervezettnél egy kicsivel hosszabbra sikerült ez a hiatus. Mondhatnám, ember tervez, Isten végez, de mindannyian tudjuk, hogy semmi sincs véletlenül és mindig, mindennek meg van az oka.

Hiatus #5

Sziasztok! Ahogy minden évben, idén is július hónapban zajlanak a továbbképzések. Ezt kihasználva, megejtjük az évi, rendes nyaralásunkat is, hogy frissen, új inspirációkkal telve essünk neki a munkának augusztus 1-vel. Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánunk!

Hiatus #3

Sziasztok! Ahogy azt már megszokhattátok, júliusban eltűnünk egy kis időre. Idén sem lesz ez másképpen. Egy kis nyaralás, feltöltődés és továbbképzés, majd augusztus 1-vel fejest ugrunk a munkába újult erővel. Addig is, mindenkinek nagyon szép nyarat kívánunk!

Hiatus #2

Sziasztok! A mai nappal megkezdődik az egy havi hiatusunk. Nyaralás, lazítás és továbbképzés formájában. Ezen időszak alatt, nem születnek cikkek sem. 2013. augusztus 01-vel jövünk, megújult energiával és rengeteg új cikkel és érdekességgel! Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánunk!

Hiatus #1

Sziasztok! Egy szuper szakmai továbbképzés miatt, hosszabb időre kivonjuk magunkat a forgalomból. Cikkek sem fognak ezen idő alatt születni, mert szeretnénk maximálisan az előttünk álló feladatokra koncentrálni. 2012. június 25. és 2012. szeptember 03. közé esik az említett időszak. Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánunk!