Hírek
Szólj hozzá!

Hiatus #6

A tervezettnél egy kicsivel hosszabbra sikerült ez a hiatus. Mondhatnám, ember tervez, Isten végez, de mindannyian tudjuk, hogy semmi sincs véletlenül és mindig, mindennek meg van az oka.

Rengeteg minden történt velünk az elmúlt időszakban. Amint azt látjátok megújultunk. Budapesti rendelőnket, véglegesen felszámoltuk, cégeket fúzionáltunk és digitális nomádokká váltunk. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban, azt részben itt láthatjátok.

Egy szóval, az interneten lévő, szana és széjjel található dolgainkat, projectjeinket, blogjainkat egy csónakba ültettük, egy zászló alá. Koránt sem vagyunk készen, hiszen 2006-tól több ezer bejegyzésünk, cikkünk, tanulmányunk született; ebből, jelenleg 300+ került feltöltésre és folyamatosan töltjük föl a régi cikkeket, az újakkal párhuzamosan.

Mondhatnánk, minden marad a régiben, csupán egy picit másként. Praktizálunk, de online terápia formájában, coachingolunk, de online coaching formájában és igen, lehet velünk személyesen is találkozni, de első sorban online oldjuk meg a dolgainkat, mert így hatékonyabb, gyorsabb. Maximálisan igazodunk a XXI. század kihívásaihoz.

Működik? Igen. Az elmúlt időszak tökélesen igazolja, hogy nagyon profin és hatékonyan működik az életnek ez a formája. Mára, több száz online terápia, coaching, tanácsadás, konferencia, tárgyalás, meeting és más egyéb van a hátunk mögött, ami egyértelműen igazolja, hogy jó irányba fordultunk.

Reméljük, neked – régi vagy új olvasónk, látogatónk – tetszik ez az új forma, felkeltette a figyelmedet a lehetőség. És ne feledd! Belőled is lehet digitális nomád.

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .