Táplálkozás
Szólj hozzá!

Forró italok fagyos estékre – III.

hot-chocolateMár olvashattak nálunk forró csoki receptet decemberben. A hideg nem múlt el, a hó is leesett közben, így itt az ideje egy újabb receptnek:

Hozzávalók:

  • 2 ek. cukrozatlan kakaópor
  • 6 ek. cukor
  • csipet só
  • 5 dl tej
  • 5 dl tejszín
  • őrölt fahéj
  • fél rúd vanília

Összekeverjük a cukrot, a kakóport és a csipet sót, hozzáöntjük a tejet és felmelegítjük. Miután elolvadt a cukor, hozzáadjuk a tejszínt, majd egy csipet fahéjat. Legvégül, mehet bele a vanília. Nem kell felforralni.

Kapcsolódó receptek:

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .