Táplálkozás
Szólj hozzá!

Forró italok fagyos estékre – IV.

ForraltBor002Sorozatunk utolsó részében egy egyszerű forralt bor receptet ajánlunk:

Hozzávalók:

  • 1 üveg száraz vörösbor
  • 2,5 ek. cukor
  • 2 rúd fahéj
  • szegfűszeg
  • szegfűbors
  • fél citrom
  • zöld kardamom mag

Csupán, forrásig melegítjük a bort a fűszerekkel. Ezután, lehúzzuk a tűzről és beledobjuk a karikára szeletelt citromot. Ha szükséges, ízlés szerint még cukrozhatjuk.

Kapcsolódó recpetek:

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .