Táplálkozás
Szólj hozzá!

Böjt #5 nap

Tavaly próbáltuk ki először a Dr. Steinberg féle fitness programot. Idén, annyit változtattunk, hogy a rozskenyér helyett főtt tojást eszünk a levek mellé. Hogy miért? Olvassátok el a tavalyi tapasztalatainkat!

Bojt5nap

Eljött hát a retteget bio sárgarépalé ideje, a következő metódust betartva:

  • reggelire 1,5 dl bio sárgarépalé és 2 főtt tojás
  • tízóraira 1,5 dl bio sárgarépalé és 1 főtt tojás
  • ebédre 1,5 dl bio sárgarépalé és 2 főtt tojás
  • uzsonnára 1,5 dl bio sárgarépalé és 1 főtt tojás
  • vacsorára 1,5 dl bio sárgarépalé és 1 főtt tojás

mindehhez 3 liter víz fogyasztását írták elő.

1 üveg 750 ml
100 ml 27 kcal

Tavaly, nem számoltam a rozskenyér kcal tartalmát, most viszont megnéztem, hogy a tojásokkal, mennyit is viszek be egy nap alatt. Ugye, a tojás GI-je 0, tehát csak jobb lehet, mint a kenyérevés 🙂

A napi végeredmény: 529 kcal

Tapasztalat

Ami az ízét illeti, nos … határozottan messze a várakozások alatt teljesített. Kifejezetten kiábrándító volt. Ergo: pont, mint tavaly. Annyi változás azért történt tavalyhoz képest, hogy nem voltam éhes. Tavaly, ezen a napon megettem mindent, idén csak öt tojás csúszott a hét helyett. Az ebéd és a vacsora tojásadagja maradt ki.

Be kell látnom, hogy vmi oknál fogva a vízzel hadilábon állok és kész. Ez, nem azt jelenti, hogy nem iszom, hanem azt, hogy semmilyen körülmények között sem sikerült meginnom az előírt 3l vizet. Ez van. Talán majd a jövő évi program során.

➡️ a tavalyi progam ötödik napját ITT olvashatjátok

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .