Digitális nomád
Szólj hozzá!

Otthoni iroda

Másfél hete csorognak be a levelek – nagyobb mennyiségben – digitális nomád kérédésben hozzánk. Ahogy azt ígértük facebookon, folyamatosan igyekszünk megválaszolni mindent, a privát szférán kívül eső dologkat pedig, egy-gy bejegyzésben is tárgyaljuk, hátha többeteket is érint, érdekel.

Ilyen téma a homeoffice, vagy otthoni iroda kérdése. Bármíly meglepő, nem kell ahhoz digitális nomádnak lenni, hogy valakinek otthoni irodája legyen. Ilyen például a legtöbb egyéni vállalkozó, akinek a munkája otthonról is végezhető.

Természetesen, mint mindennek, ennek is megvan az előnye és hátránya. A későbbiekben majd erről is lesz szó, de a legtöbbeteket az érdekli, hogy mégis, hogyan néz ki az ideális homeoffice. És akkor most azt kell mondjam, hogy nincs olyan, hogy ideális. Pontosabban, ahány ember, annyiféle ideális otthon és otthoni iroda van. Kinek mi az ideális?

Nyugi, nem ráztunk le titeket ennyivel 🙂 Adunk ötleteket és bemutatjuk mások otthoni irodáját, amiből inspirálódhattok. Ahhoz, hogy ki tudd alakítani a saját kis munkaállomásod sokmindent ki kell próbálni, meg kell tapasztalni. Nem tud mindenki zajos kávéházban dolgozni, ahogy nem mindenkinek idális a balatonpart sem.

Kommentben várjuk a kérdéseiteket, ötleteiteket. Ide pedig, csatoljuk nektek a mi homeoffice-unkat vagy ha úgy tetszik, mai irodánkat, hiszen a mobil eszközök világában már nem vagyunk bekorlátozva a négy fal közé 😉

 

 

Az alábbi hashtagekre várjuk Instagramon és Twitteren a fotóitokat; ti hol dolgoztok és hogy szerettek dolgozni?

A kapcsolódó fotókat, videókat, cikkeket, hozzászólásokat és egyéb bejegyzéseket a

HomeOffice

NapiIroda

TodaysOffice

hashtagen találjátok meg Twitteren, Instagramon, Pinteresten és Facbookon.

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .