A Digitális nomád kategória bejegyzései

Digitális nomád – Napirend

Sokan érdeklődtetek az után, hogy hogyan is néz ki egy digitális nomád egy napja. Mivel az, hogy a digitális nomádok egész nap lógatják a lábukat, egy tévhit, ezért azt fogjátok látni, hogy olyan nagyon nem is tér el egy átlagos nap, a 8 órás robotban dolgozók egy napjától. Egy dologban azonban, hatalmas lesz a különbség:

Digitális nomád – Neked való?

Sok mindenről volt már szó a digitális nomádság kapcsán, de arról még nem, hogy kinek is való ez az életforma. Igen, életforma. A digitális nomádság első sorban nem munka, nem hivatás, hanem életforma és nem mindenkinek való egyformán. Annak pedig, semmi értelme, hogy valami olyat csinálj, amit végül nem szeretsz és amiben semmi sikerélményed nincs.

Digitális nomád – Fogalmak

Köszönjük szépen a sok e-mailt, amit küldtetek. Azokra a kérdésekre, amik többeteknél is felmerülnek és nyilvánosan is megválaszolható, továbbra is egy-egy cikkben adunk választ, hiszen másnak is érdekes lehet. A nyilvánosan megválaszolható kérdéseiteket nyugodtan küldhetitek kommentben is, akár itt a blogon, akár a Facebook oldalunkon.