Köszönjük a receptet Dávid Tündének (gyógyszerkiadó szakasszisztens):
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- liszt
- pirospaprika
- bors
- 4 fej vöröshagyma
- 25 dkg füstölt sajt
- 3 pohár tejföl
- 4 tojás
- só
A csirkecombokat megsózzuk, majd beleforgatjuk a liszt, pirospaprika, bors keverékébe. Szorosan, egymás mellé rakjuk a combokat a tepsibe, amjd a következőket tesszük rá:
- 4 fej vöröshagymát rákarikázva,
- sajtot reszelve v. szeletelve.
Végül, a tejfölt összekeverjük a tojással, ízlés szerint sózzuk, majd a masszát a saj tetejére öntjük. Alufóliával letakarjuk és 180 fokon 1 órát sütjük, majd fólia nélkül fél órát pirítjuk. Bármilyen köretet adhatunk hozzá.
Jó étvágyat!