Táplálkozás
Szólj hozzá!

Pongyolás csirke

csirkecombKöszönjük a receptet Dávid Tündének (gyógyszerkiadó szakasszisztens):

Hozzávalók:

A csirkecombokat megsózzuk, majd beleforgatjuk a liszt, pirospaprika, bors keverékébe. Szorosan, egymás mellé rakjuk a combokat a tepsibe, amjd a következőket tesszük rá:

  • 4 fej vöröshagymát rákarikázva,
  • sajtot reszelve v. szeletelve.

Végül, a tejfölt összekeverjük a tojással, ízlés szerint sózzuk, majd a masszát a saj tetejére öntjük. Alufóliával letakarjuk és 180 fokon 1 órát sütjük, majd fólia nélkül fél órát pirítjuk. Bármilyen köretet adhatunk hozzá.

Jó étvágyat!

Ha tetszett, oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .